O nama

VIKING INVEST je hrvatsko-danska grupacija koja objedinjuje kompletnu uslugu izgradnje i prodaje ekskluzivnih stanova i zemljišta, specijalizirana za poslovanje i promet nekretninama. S radom započinje 2010. godine u Rijeci s ciljem da pruži na tržištu jedinstvenu kvalitetu stanovanja, a do danas je izgradila preko 300 stambenih jedinica diljem Hrvatske.
U svrhu učvršćivanja svoje pozicije na tržištu, u suradnji s tvrtkom MADRIA INVEST, šire svoju ponudu i na područje Dalmacije te predstavljaju novi projekt Iadera Nord.

Tvrtka MADRIA INVEST usmjerena je na poslovanje nekretninama kroz tri ključna segmenta koja uključuju strateško savjetovanje, razvoj i realizaciju investicijskih projekata te posredovanje u prometu nekretninama.
MADRIA INVEST predstavlja nastavak upravljačkog djelovanja  i novu fazu poslovne ekspanzije temeljenu na dosadašnjem poslovanju kroz  tvrtku Sunčani dom.
Realizirali smo niz uspješnih projekata i brojne kupoprodaje na području Sjeverne Dalmacije što je utkano u temelje Madria tima koji pristupa svakom klijentu s razumijevanjem njegovih potreba i kroz odgovoran te stručan pristup pronalazi najbolje rješenje.


Projektom Iadera Nord ujedinjujemo iskustva izgradnje i potrebe kupaca, a sve kako bi kreirali savršeno komforne i funkcionalne stambene jedinice u cilju zadovoljenja potreba svojih klijenata!